Aparat antigandaci si antirozatoare ZN 1002

ZN1002

ZN 1002- aparat antigandaci si antirozatoare, antiinsecte taratoare, antimuste, antitantari, antitermite, anticapuse, anticarii de lemn

 

Aparatul utilizeaza un efect combinat al ultrasunetelor, undelor electromagnetice pentru a obtine eficienta maxima in lupta impotriva gandacilor, sobolanilor, rozatoarelor, insectelor taratoare, gandacilor de Colorado, mustelor, tantarilor, termitelor, capuselor, cariilor de lemn. Ultrasunetele perturba in momentul cand daunatorii sunt in afara adaposturilor. Impulsuri electromagnetice raspandite prin cablurile electrice afecteaza daunatorii ascunsi in pereti, din crapaturile lemnului din care este confectionata mobila, tocuri de usi si ferestre, sub pardoseli, in locuri neizolate, sub parchet si in alte locuri unde ultrasunetele nu pot patrunde. Aceste lucruri afecteaza functiile lor vitale si provoaca panica printre ei, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este de aproximativ 150mp. Forma si frecventa impulsurilor generate este in continua schimbare, pentru a evita obisnuinta gandacilor si altor daunatori.

Acest aparat antigandaci si antirozatoare se conecteaza la sursa de alimentare 220V. Se pot seta ultrasunetele pentru a fi emise la o frecventa fixa sau variabila. Recomandam ca ultrasunetele sa fie setate in pozitia “Variabil”, astfel incat frecventele se vor modifica periodic, evitand astfel ca un anume tip de daunator sa se obisnuiasca cu o singura frecventa.

Functionarea corecta a acestui aparat impotriva gandacilor indica cele doua leduri de pa partea frontala a aparatului. Ledul de culoare verde indica emisia ultrasunetelor, si cel de culoare rosie indica emisia undelor electromagnetice.

In partea de jos a aparatului, exista un LED  mai puternic de culoare rosie, ce va poate oferi o lumina ambientala foarte placuta noaptea, si pe care il puteti comuta cu ajutorul unui buton dedicat.

 

Caracteristici tehnice:

Alimentare: 220V / 50Hz

Aria de acoperire: 150mp

Tip de actiune: ultrasunete si unde electromagnetice

Lumina ambientala

Consum: 1W

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice:  24 luni

Producator: Pestmaster

Model: ZN1002

Disponibilitate: Pe stoc

 

Pret: 99.99 Lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *